Forums / Maintenance / Report Problems

14,627 total conversations in 1,058 threads

+ New Thread


Hacked?

Last posted Dec 23, 2011 at 02:36AM EST. Added Dec 15, 2011 at 11:55PM EST
18 posts from 11 users

I have just noticed that when I logged on to KYM, my profile pic is changed when I comment on something, the whole website is pretty much fucked with unrelated pictures in meme entries, and the whole website looks as if it has been hacked. Is this just me, or is someone else experiencing the same problem?

Dec 15, 2011 at 11:55PM EST

Everything looks fine to me. Mind providing a screenshot?

Dec 16, 2011 at 12:18AM EST
Quote

I kind of agree. Very suspicious memes have been dominating the top view image galleries.

Dec 16, 2011 at 01:47PM EST
Quote

JackJelloman wrote:

I kind of agree. Very suspicious memes have been dominating the top view image galleries.

I’m going to second that. Right now, Mega milk is number one with over 17,000 views today. However, the most recent image is 11 days old. It all looks very suspicious.

Dec 16, 2011 at 08:58PM EST
Quote

Image Galleries merely count the number of times a user has gone to that page instead of the number of users that have viewed that page. This means than any gallery can get a lot of views if someone were to f5 the hell out of it. Though hitting f5 more than 50,000 times in total for those galleries seems utterly ridiculous.

It may also be facebook viewers that don’t contribute anything anyways.

Dec 16, 2011 at 09:01PM EST
Quote

Suiseiseki     wrote:

Image Galleries merely count the number of times a user has gone to that page instead of the number of users that have viewed that page. This means than any gallery can get a lot of views if someone were to f5 the hell out of it. Though hitting f5 more than 50,000 times in total for those galleries seems utterly ridiculous.

It may also be facebook viewers that don’t contribute anything anyways.

Well whatever happened seems to be over now. None of the top-3 memes from yesterday are even in the top-10. Odd.

Dec 17, 2011 at 04:50PM EST
Quote


Sorry it took so long to produce a photo. I was on holiday for a week.
(P.S. This isn’t a bump. I really need help with this.)

Dec 21, 2011 at 06:27PM EST

Hmm, it looks like something is randomly changing images in firefox. Maybe you use some plugins that might be interfering? You could try disabling everything and seeing if that helps. I notice that in the particular image provided most of what stuff got changed to was minecraft related, is that how it usually is? Because if that’s the case something related may possibly happening.

Also, you might want to remove your search and extra tab next time. Not because it interferes, but because it’s best not to show your ignorance. People are far too quick take advantage of that sort of thing.

Dec 21, 2011 at 07:21PM EST
Quote

ArdentGamer wrote:

Hmm, it looks like something is randomly changing images in firefox. Maybe you use some plugins that might be interfering? You could try disabling everything and seeing if that helps. I notice that in the particular image provided most of what stuff got changed to was minecraft related, is that how it usually is? Because if that’s the case something related may possibly happening.

Also, you might want to remove your search and extra tab next time. Not because it interferes, but because it’s best not to show your ignorance. People are far too quick take advantage of that sort of thing.

I am willing to show the world how stupid I am. I have no shame. I have disabled all the plugins, still the same thing. (Yes, I watch allot of Minecraft videos.)

Dec 21, 2011 at 07:42PM EST

Have you tried another browser? See if the problem occurs in Chrome/Safari/Opera/Rockmelt/Whatever other browser you can find that isn’t IE.

Dec 21, 2011 at 08:29PM EST
Quote

Nikolaki8 wrote:


Sorry it took so long to produce a photo. I was on holiday for a week.
(P.S. This isn’t a bump. I really need help with this.)

That looks like it’s just the CaptainSparklez Skyblock video…
Maybe because you’re on IE, like fandroid said? Also, try scrolling up and down a bit, that usually helps.

Dec 21, 2011 at 09:10PM EST
Quote

Fandroid wrote:

Have you tried another browser? See if the problem occurs in Chrome/Safari/Opera/Rockmelt/Whatever other browser you can find that isn’t IE.

It worked on Internet Explorer……………………..but I preffer Mozzila.
(N00b question time: Whats “IE”?)

Last edited Dec 21, 2011 at 09:32PM EST
Dec 21, 2011 at 09:28PM EST

Nikolaki8 wrote:

It worked on Internet Explorer……………………..but I preffer Mozzila.
(N00b question time: Whats “IE”?)

Look in your post. *I*nternet *E*xplorer.

Edit: Apparently textile doesn’t work on one letter.

Last edited Dec 21, 2011 at 09:34PM EST
Dec 21, 2011 at 09:34PM EST
Quote

I cannot fathom what it is you may have done Niko. Whatever is happening is obviously limited to just you as far as we know, so I’m thinking you may have done something to screw up Firefox. Have you been having similar issues on other sites since this started?

Dec 21, 2011 at 10:08PM EST
Quote

madcat wrote:

Look in your post. *I*nternet *E*xplorer.

Edit: Apparently textile doesn’t work on one letter.

Internet Explorer
Also, to Nik: It’s Modzilla.

Last edited Dec 21, 2011 at 10:13PM EST
Dec 21, 2011 at 10:12PM EST
Quote

ArdentGamer wrote:

I cannot fathom what it is you may have done Niko. Whatever is happening is obviously limited to just you as far as we know, so I’m thinking you may have done something to screw up Firefox. Have you been having similar issues on other sites since this started?

Nope……..just here. I might try deleting, then reinstalling MOZILLA to see if anything has changed. Thanks for all the help guys. I appreciate it. :)

Dec 23, 2011 at 02:36AM EST
Skeletor-sm

This thread is closed to new posts.

Old threads normally auto-close after 30 days of inactivity.

Why don't you start a new thread instead?

Sup! You must login or signup first!