Forums / Maintenance / Report Problems

14,721 total conversations in 1,065 threads

+ New Thread


Locked Locked
Spoiler Buttons?

Last posted Feb 19, 2012 at 11:15PM EST. Added Feb 19, 2012 at 04:46PM EST
14 posts from 7 users

I noticed spoiler buttons no longer work on the forums.

Don’t know if this is on purpose, but people often used them to hide stuff.

Plus my textile thread is turning into some major autoplay, as I had several examples hidden below spoilers to give people an example.

Entries still work fine btw.

Test 1,2,3.

Above that line I posted the html for using a spoiler button. So we can see when it might work again.

As you can see, it currently shows what should’ve been hidden.


@Anako (post below me)

< div class=“spoiler” > Hidden Text < /div >

That’s what the top left one should say, but without the spaces of course.

Last edited Feb 19, 2012 at 05:01PM EST

They also work in user profiles. It only seems to be the forums for some reason. They don’t appear at all in the forums.

Also, if you look at the green arrows, the codes are not right.

< div class=“spoiler” > Hidden Text < /div >
That’s what the top left one should say, but without the spaces of course.
Last edited Feb 19, 2012 at 05:05PM EST

in the hoppip over the sea wrote:

I tried making a spoiler button in the comments to show everybody how stupid they were being on a BNM entry, but that didn’t work either.

Textile is very limited in the entry comments. You can’t even put bullet points in the entry comments using textile.

Last edited Feb 19, 2012 at 07:08PM EST

Patrick wrote:

This might just be me, but it seems that buttons don’t work either now… Any body else have this issue?

Buttons don’t work either apparently.

What the hell is happening to Know Your Meme?

Anako wrote:

Buttons don’t work either apparently.

What the hell is happening to Know Your Meme?

There’s been a lot of glitches over the past few days, so probably they’re recoding or something.

MDFification wrote:

There’s been a lot of glitches over the past few days, so probably they’re recoding or something.

I don’t even think the staff is working today. The front page hasn’t been updated in 2 days.

Last edited Feb 19, 2012 at 07:27PM EST

Anako wrote:

I don’t even think the staff is working today. The front page hasn’t been updated in 2 days.


Maybe they’re working on something big.
Or maybe it’s Cheezburger.
I really have no idea, so I shouldn’t be talking. But it seems odd that the glitches have really started multiplying right now.

They should be working now.

The buttons in that post weren’t working because the old code was still cached; I just updated the post to clear the cache. Caches expire automatically in 2 days if they haven’t been manually expired by then.

James wrote:

They should be working now.

The buttons in that post weren’t working because the old code was still cached; I just updated the post to clear the cache. Caches expire automatically in 2 days if they haven’t been manually expired by then.

Thanks James, guess that covers that up.

This thread can be locked now.

Skeletor-sm

This thread is closed to new posts.

This thread was locked by an administrator.

Why don't you start a new thread instead?

Word Up! You must login or signup first!