Forums / Site-Related

17,248 total conversations in 1,320 threads

+ New Thread


Article editing problem?!?

Last posted Dec 31, 2009 at 05:59PM EST. Added Dec 27, 2009 at 03:27PM EST
10 conversations with 5 participants

I added about four new videos to my pappara dance entry , but they never show up! When I look on the edit dashboard, I am able to see the embed code, but it never shows up on the actual article. Can some admin fix it please?

The ones I wanted to add were these.

Hitman Reborn Pappara



Pandora Hearts Pappara



Mukuro Pappara



Nonowa Pappara (NSFW??? I seriously have no idea what this is.)



Dec 27, 2009 at 03:27PM EST
Quote

The same thing is happening to me. Just wait a few hours and they show up.

Dec 27, 2009 at 03:33PM EST
Quote

As I said, it takes 1 hour delay for comments, images and any edit to show up on the entries.
But, they do show up immediately elsewhere.

Dec 27, 2009 at 04:42PM EST
Quote

Yeah, this is starting to get annoying.

Same with my Subliminal messages Entry.

Dec 27, 2009 at 04:45PM EST
Quote

I can only have 2 guesses:

- Or it’s a planned thing, maybe to stop spammers. But it would be strange that way.
- Or the website is experiencing the same problem that there was with the search bar at some time.
(Newest entries took days before being present in the search bar)

But I’d suggest, if you want this problem solved, to leave a message on Jamie’s Wall, not create tons of threads here.

Dec 27, 2009 at 04:55PM EST
Quote

If it were planned, that would be a dumb idea. And I only created one of the threads about it.

Dec 27, 2009 at 04:56PM EST
Quote
Skeletor-sm

This thread is closed to new posts.

Old threads normally auto-close after 30 days of inactivity.

Why don't you start a new thread instead?

Sup! You must login or signup first!