Forums / Maintenance / Suggest Ideas

4,342 total conversations in 271 threads

+ New Thread


to prevent spam and trolls

Last posted Dec 24, 2009 at 05:57PM EST. Added Dec 19, 2009 at 01:09AM EST
74 posts from 18 users

The first thing I did on this site was make the entry for “In soviet Russia”
Not all newbs are trolls,just alot of them are.
Deadpooling the meme and banning the user is alot more practical than writing a script that somehow sets a timer for people that might or might not be a troll.
Sorry to burst your bubble there.

This thread is now about fanart.

Dec 19, 2009 at 01:13AM EST
Quote

@Hectorius:
Yeah, we discussed this. As Tristan said, not all new users are trolls. It would discourage new users from contributing.

@Tristan:
I’d post some, but it’s all rule 34.

Dec 19, 2009 at 01:37AM EST
Quote
don’t let new users make entries

You know that you’re already spamming an useless thread where the topic is already discussed in 3, at least, other threads, don’t you ?

No, the new users aren’t those who spam and trolls.

Can’t you see yourself in a mirror ?

If you freaking want to show something we don’t care about, like your new pretty username, something about your class, don’t freaking post it here !

When you come to the conclusion that you must create a freaking useless thread where you say “Ok, I’m in a bad mood so please mods ban me for a day or I’ll have issues of spamming, flooding and trolling here” (What the fuck ????) without thinking for a second that you can, I don’t know, NOT COME TO DO THIS ON THIS WEBSITE TO BEGIN WITH! is something that I can’t, ever, understand.

Stop seeking for attention just because you think you’re between friends in a “small” community and there will be little spam and troll.

Not hard to understand, it seems. But no, noooooo, we have to be tolerant for the youth, innocent sweet youth that do this “for the lulz” ? Right ?




Dec 19, 2009 at 05:39AM EST
Quote


i have to agree with tom on this one. Don’t judge others until you take a good look at what you, yourself are doing. It’s very hypocritical

Dec 19, 2009 at 10:35AM EST
Quote

I really don’t know about this.

But i already brought this up with the mods 7 months ago.

Dec 19, 2009 at 12:00PM EST
Quote

Whoa whoa whoa.

Settle down party people.

While it’s nice to see that people are passionate about teh KYM, but we could all use a nice settlin’ down.

We’re all just people right?

We make mistakes, we’re hypocrits, we don’t think things through, etc.

The problem with new users is they fall under the following categories.

a) Trolls

b) Too lazy to research

c) Unsure about what to do

d) Trying to force a meme

e) Wizards who get it right as soon as they start

But once the again the old standby for problems rings true.

The solution being worked on.

Until then, let’s see if we can out-cool cucumbers.

Sound like a plan?

Dec 19, 2009 at 01:47PM EST
Quote

@Blubber
I was guessing that if we make submissions a privelidge, this will happen.
Groups A-D will be successfully blocked.
Group E will actually make 100 contribs to make their submission. (Most of the time)

Also, can we delete junk entries, not just deadpool them?You know, like Tendertiger, -, and Avatard?

Dec 19, 2009 at 02:41PM EST
Quote

@Blubber

You forgot the last kind of KYM noob:

f) Those who don’t know how/are too lazy to search for memes already documented, be they confirmed/still being researched/Deadpool’d.

Also, I’d prefer if we tried being more awesome than Obama:

Also, inb4 This looks shopped.

Dec 19, 2009 at 03:04PM EST
Quote

No it isn’t.

Go to 4chan /y/ and ask for an Avatar thread. THEN will it be raped…

Dec 19, 2009 at 06:47PM EST
Quote

My line is being abused by all! (I’m actually fine with it. Carry on.)

I guess if Weaving were here, he’d say, “It is inevitable, Mr. Asuncion.”

Dec 19, 2009 at 09:09PM EST
Quote

i never thought i would bring this out, especially on a regular but…. http://selb.us/feri/Flash/%5BZONE%5D_Konata_-_Miniloop.swf
promise, this the last time. I’ve only changed it twice, any other times were accidents (plus it takes me a while to find a name i’m comfortable with)

Dec 19, 2009 at 09:39PM EST
Quote

I have a better .swf
Just know that it doesn’t contain cute puppies or rabbits.
http://discharges.org/finger

Dec 19, 2009 at 09:43PM EST
Quote

even though im a new user i do agree with you st.hector
they should give users a set amunt of time before they can make an entry

Dec 21, 2009 at 05:04AM EST
Quote

To distinguish the noobs from the trolls, the Admins of KYM need to design a survey test that all members are required to take, testing their spelling and grammar skills, their general intelligence, chanspeak and lolspeak usage, and their basic knowledge of how the internet operates. When scored, they will receive a number from 1-150 determined by how well they did on the test. This number will be displayed under the user’s username and on their profile.

If they are a noob or a troll, it will be determined by a low score, and will be displayed next to their score.

Also, if they are just a regular and highly intelligent user like me, that will also be displayed, instead of noob or troll.

Dec 21, 2009 at 11:08AM EST
Quote

Exactly. If they have a low score, then you can rage all you want.

Also, if their score is below 50, then new users will be required to prove themselves before posting.

Dec 21, 2009 at 11:18AM EST
Quote
To distinguish the noobs from the trolls, the Admins of KYM need to design a survey test that all members are required to take, testing their spelling and grammar skills, their general intelligence, chanspeak and lolspeak usage, and their basic knowledge of how the internet operates. When scored, they will receive a number from 1-150 determined by how well they did on the test. This number will be displayed under the user’s username and on their profile.

If they are a noob or a troll, it will be determined by a low score, and will be displayed next to their score.

Also, if they are just a regular and highly intelligent user like me, that will also be displayed, instead of noob or troll.

Hum, The karma system will help seeing trolls and spammers on forums.
The idea of waiting lines before posting another message has been submited too.
For entries, The staff already said that they’re working on it.

However, this idea, here, is impossible to make.
A survey test to write for every newcomer ? Simply to access a simple website like this one ? You’ll make everybody run away, trolls and simple users alike.

Dec 21, 2009 at 12:05PM EST
Quote

Now the test may seem like a good idea to us, but that’s because we won’t have to fill them out.

But like Tomberry said, that would make no one want to sign up.

Which isn’t good.

Also, “testing their spelling and grammar skills, their general intelligence, chanspeak and lolspeak usage, and their basic knowledge of how the internet operates” through a test will be damn near impossible, especially because it would be fairly easy to cheat on if you have the time and will to do so.

You could simply google the answer to each question.

I think the karma system will work for the troll/spammer problem.

Dec 21, 2009 at 12:13PM EST
Quote

I have to agree with my good friends, Tommy and Blubby, over here. We wouldn’t want to discourage new users who have the potential from joining the site. The “Karma System” will work just fine.

Also, since I love you all like a second family, I’m marking everybody up (as much of a kiss-up as I am… I think… lol)!

Dec 21, 2009 at 12:45PM EST
Quote

I was saying that once you are signed up, there will be a link to it on the “Congrats, you’re signed up!” page, not while they’re signing up.

@Captain Boughs Of Holly
I never said that wouldn’t have to take it. I am more than willing to take it. It doesn’t have to be a long and horrible test, but more like a 10-15 question quiz that will take around 1 minute to complete.

Maybe it doesn’t have to be required though. If you don’t take it, it will simply say, “KYM IQ: Not Taken” or something similar.

If a new user doesn’t want to take it, he doesn’t have to, but when the forums are flaming him for being new, then he can take that to see if he is a troll or if he is just a noob.

Dec 21, 2009 at 01:06PM EST
Quote

Oh, well.

That sounds a little better.

But you’d have to take that idea to the other admins for it to have any chance of being implemented.

Because I know I can’t write tests for jack squat.

Dec 21, 2009 at 01:16PM EST
Quote

Something like this:

Section I- Choose the answer that BEST answers the question.

1. A meme is:
a) A funny YouTube video
b) A widespread internet phenomenon
c) An inside joke on an internet forum
d) An awesome picture that was posted on 4chan

2. Which of the following would not be considered a meme:
a) A viral video
b) An image macro
c) A funny song
d) A Facebook quiz

3. What is a troll?
a) A creature that lives under a bridge and scares people
b) A person that double posts more than once
c) Someone that posts on 4chan
d) A person that posts on a forum in hopes of starting an argument

4. What is a forced meme?
a) Something that is widely used, but often unfunny
b) Lolspeak for “picture posted on 4chan”
c) Something that is posted in a forum that is not allowed to be posted there
d) A meme that was active in a previous year, but is no longer used

5. What is a “shop”?
a) A place where someone goes to buy clothes
b) A fake picture that has been edited to look real
c) An edited picture that uses photo editing software
d) An image macro done in MS Paint

Section II- Grammar and spelling

6. Pick the word that is spelled correctly.
a) Vegtables
b) Tommorow
c) Definitely
d) Acceptible

7. Pick the sentence that is correct.
a) Driving to the store, the squirrel got hit.
b) George was excepted into the best school in the state.
c) Sam took off his coat, because he was too hot.
d) The dog ate all of the food on its plate.

8. Pick the sentence that is not correct.
a) Jack and Jill went up the hill, each with a buck and a quarter.
b) Jill came down with $2.50.
c) Jack got mad that she took it, he hit Jill.
d) Jill called the police.

9. Pick the sentence that is correct.
a) Mike said that its right over there.
b) The police said that she wasn’t harmed.
c) Joe said that their on the way.
d) Are you sure that your ready to go?

10. Pick the word that is not spelled correctly.
a) Embarrassment
b) Harass
c) Occurrence
d) Acommodate

Section III- Basic meme knowledge and Internet Etiquette

11. Which of the following is considered acceptable to do on the internet:
a) Starting arguments because it is funny
b) Posting a link to a Rick Roll
c) Using correct punctuation
d) Misspelling words

12. Type a Triforce below:
[Text input form]

13. What are newfags best known for?
a) Newfags can’t Triforce.
b) Newfags can’t spell.
c) Newfags can’t write in full sentences.
d) Newfags are spammers.

14. What is Rule 30 of the internet?
a) Do not talk about /b/.
b) There are no girls on the internet.
c) Lurk more – it’s never enough.
d) You must have pictures to prove your statements.

15. The pool is always _____
a) Clean
b) Open
c) Dirty
d) Closed

Answer Key-
1. b
2. d
3. d
4. a
5. c
6. c
7. d
8. c
9. b
10. d
11. c
12.
  ▲
▲ ▲
13. a
14. b
15. d

Dec 21, 2009 at 03:08PM EST
Quote

Logan, even with that, every answer for the multiple-answered questions can be the best.

Dec 21, 2009 at 03:31PM EST
Quote

Alright then. Let’s take this question for example:

3. What is a troll?
a) A creature that lives under a bridge and scares people
b) A person that double posts more than once
c) Someone that posts on 4chan
d) A person that posts on a forum in hopes of starting an argument

You said “d.” D is incorrent. The correct/closest answer is “C.”

Trolling comes in many, many variations, not just posting on a forum. What “D” describes is a Flamewar INSTIGATOR, a type of troll. However, a Troll itself, be definition, is any individual who displays negative behavior for the gratification of evoking a negative reaction from another individual or group.

Inb4 I’m being a jackass.

Last edited Jan 14, 2010 at 11:36AM EST
Dec 21, 2009 at 03:34PM EST
Quote

3. What is a troll?
a) A creature that lives under a bridge and scares people
b) A person that double posts more than once
c) Someone that posts on 4chan
d) A person that posts on a forum in hopes of starting an argument

Obviously all of those CAN be right, but D answers it BEST, just as the directions ask you to do.

Just to help you understand it: A square is always a rectangle, but a rectangle is not always a square.
Just like someone who posts on 4chan may indeed be a troll, but not everyone who posts on 4chan is always trolling.

Inb4 You’re a douchebag

Dec 21, 2009 at 03:39PM EST
Quote
Skeletor-sm

This thread is closed to new posts.

Old threads normally auto-close after 30 days of inactivity.

Why don't you start a new thread instead?

Yo! You must login or signup first!